Glad MC-instruktör skjutsar glad tjej på MC258

Defense Camp 2017 – v.26

14/01/2017

Defense Camp är ett gemensamt läger för ungdomar från FMCK, Bilkåren, Sjövärnskåren och Young Pilots. Syftet med lägret är att bredda sina erfarenheter, bygga nya nätverk och lära känna andra människor.

Defense camp anordnas i år, 2017, för tredje året i rad. Det finns 32 platser på lägret och de fördelas så jämnt det går mellan de fyra organisationerna. Vi har två parallella läger samtidigt, ett för de lite yngre (ca 15-17 år) och ett för de lite äldre (ca 18-20 år). Vid vissa aktiviteter och samlingar under veckan kommer alla 32 deltagare att träffas, men annars har de olika grupperna olika scheman.

Varje dag står en av de frivilliga försvarsorganisationerna som värd och de olika grupperna kommer till exempel att få flyga små fyrsitsiga flygplan, åka bandvagn och terrängbil i svår terräng, åka motorcykel och köra båt.

All praktisk information inför lägret kommer mejlas ut cirka en månad innan lägerstart till deltagarna. Under lägret står vi för all mat och logi plus allt material som behövs. Alla deltagarna får under veckan låna FFK:s egna flygoveraller.

Datum: 26 juni – 1 juli (v.26)
Plats: F16 Uppsala Garnison
Lägeravgift: Gratis, men du svarar själv för din resa till och från lägret.
Ansökningskriterier: Du måste ha fyllt 15 år innan lägerstart för att kunna delta och du får inte vara äldre än 20 år. Medlemskap i någon av följande frivilligorganisationer krävs: FMCK, Bilkåren, Sjövärnskåren eller Young Pilots.

Sista ansökningsdag: 20 maj, besked om antagning kommer via e-post senast den 3 juni.
Vid frågor: emelie.andersson@ffk.se
__________________________________________
Ansökan: 
Öppnar 1:a mars