Presentation av C-H Hallberg

16/04/2017

Carl-Henrik Hallberg

Presentation av valberedningens förslag, val på FMCKs Riksstämma av ledamot Carl-Henrik:
MC-ordonnans – FMCK-instruktör – UGL-handledare – FMCK-tekniker – HR-strateg i MSB m.m.

Jag heter Carl-Henrik Hallberg men är nog mest känd inom FMCK som C-H.

Mitt liv i FMCK började i Linköping i början på årtusendet, och huset där FMCK höll till som kärleksfullt kallades Kåken av medlemmarna, blev fort ett andra hem. Efter några år som kåraktiv och ordonnans blev jag FMCK-instruktör 2006, UGL-handledare 2010 och FMCK-tekniker 2016. Mellan 2007 och 2012 deltog jag i utbildningskommitténs arbete.

Jag har kanske tillbringat fler år än nödvändigt i skolan och det får skyllas på att jag är både nyfiken och tröglärd.. Jag har i alla fall fått med mig både ingenjörsämnen och nästan en hel psykologutbildning. Yrkesmässiga höjdpunkter är sommarjobb som lantbrevbärare, arbete som organisationskonsult inom företagshälsovården och i eget företag, och naturligtvis mitt nuvarande arbete som HR-strateg på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Sedan 2010 bor jag i Karlstad. Det passar mig verkligen utmärkt eftersom Värmland erbjuder fantastiska möjligheter att ägna sig åt långfärdsskridskoåkning, kajakpaddling, segelflygande och förstås civilt motorcyklande.

Jag tror att de erfarenheter jag gjort inom FMCK under femton års tid, och de perspektiv jag kan bidra med från mitt yrkesliv, kan berika arbetet i riksstyrelsen i dess strävan att utveckla FMCKs verksamhet och skapa förutsättningar för oss alla att få utlopp för vårt civila och militära mc-intresse.